ERC vol reconstruir els ponts del catalanisme i s'obre a tornar a pactar amb CiU


  • Comparteix:

ERC atribueix els mals resultats electorals a Sant Cugat a la reedició del tripartit a la Generalitat. El cap de llista republicà, Raül Grangé, considera que l'electorat santcugatenc ha votat 'en clau nacional' per frenar la formació d'un govern d'esquerres a la nostra ciutat. Grangé es mostra obert a entrar al nou govern amb CiU si es respecten els eixos programàtics d'ERC.

Grangé assegura que l'electorat ha castigat ERC pel suport dels republicans al govern de José Montilla a la Generalitat. El candidat considera que els votants santcugatencs han volgut evitar la possibilitat d'un govern tripartit a la nostra ciutat.

Raül Grangé

El nostre electorat s'ha mobilitzat per evitar un tripartit a Sant Cugat, tot i que en campanya jo vaig dir que la prioritat era pactar de nou amb CiU.


Grangé obre les portes a entrar al nou govern municipal amb CiU si Lluís Recoder acceptés els eixos prioritaris del programa republicà, com no construir la Ronda Sud i el Vial de Cornisa i mantenir els criteris de Promusa.

El cap de llista d'ERC considera que ara cal prioritzar l'eix nacional en els pactes de govern i reconstruir els ponts entre les forces catalanistes.

Raül Grangé

L'opció nacional prima per sobre de l'eix dreta-esquerra. Per CiU seria bo tenir ERC al seu costat per tirar endavant un programa.


En aquest sentit, Grangé rebutja l'opció de crear un 'front d'esquerres' a la ciutat per proposar un model de ciutat alternatiu al de CiU, tal com ha plantejat aquests dies l'ecosocialista Jordi Casas. Segons el número 1 d'ERC, Sant Cugat és un 'model d'èxit' que cal consolidar i no hi ha cap alternativa possible millor a l'actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.