Enríquez avala el canvi de líders territorials del PP que vol impulsar Piqué


  • Comparteix:

Rafael Enríquez i Berta Rodríguez, en una fotografia d'arxiu

Rafael Enríquez i Berta Rodríguez, en una fotografia d'arxiu

El president dimissionari del PP local veu amb bons ulls que Josep Piqué vulgui canviar les estructures de la formació pels mals resultats a les eleccions locals. Rafael Enríquez coincideix amb el president del PP català que alguns alcaldables com Berta Rodríguez s'han imposat des d'un sector de la direcció provincial de la formació.

Segons 'La Vanguardia', el malestar de Piqué és considerable amb els resultats obtinguts a Sant Cugat, municipi on, segons col·laboradors del president popular, 'la candidata ha estat imposada'. La candidatura de Rodríguez hauria estat avalada pel sector de la direcció provincial del PP discrepant amb Piqué.

En aquest sentit, Enríquez ha confirmat que la candidata de Sant Cugat ha estat imposada, tot i que no ha especificat qui avalava Berta Rodríguez com a cap de llista.

Rafael Enríquez

És una realitat que la número 1 de Sant Cugat ha vingut imposada. Demanava una reflexió a Berta Rodríguez i una reacció de la cúpula del meu partit.


El president dimissionari ha afegit que la manera d'escollir Rodríguez com a cap de llista no va ser 'del tot democràtica'.

Després dels resultats electorals, Enríquez va presentar la dimissió com a president local del partit en desacord amb la candidatura de Rodríguez a l'alcaldia. A les crítiques, s'hi va afegir l'exvocal del PP a l'EMD de Valldoreix, l'independent Josep Maria Canals, que va demanar la dimissió de Rodríguez per la seva 'incapacitat' de liderar el partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.