Els partits ja poden presentar llistes davant la Junta Electoral


  • Comparteix:

Les formacions polítiques que vulguin concórrer a les eleccions municipals del 27 de maig poden presentar des d'aquest dimecres les llistes a la Junta Electoral. De moment, 9 partits i coalicions de Sant Cugat han expressat la seva voluntat de participar als comicis.

Des d'aquest dimecres i fins el proper dilluns, els partits i coalicions polítiques poden presentar davant la Junta Electoral les seves candidatures per a les eleccions municipals. La campanya electoral s'iniciarà el dia 11 de maig i s'allargarà fins el dia 25.

A la ciutat, han estat 9 les formacions polítiques que han expressat la seva voluntat de presentar-se a les municipals: CiU, PSC-CpC, ERC, ICV-EUiA, PP, UNIS, CUP, Ciutadans i PRC.

Aquest dimecres finalitza també el termini per publicar, al Butlletí Oficial de la Província, els locals i llocs públics gratuïts per a la realització d'actes de campanya.

Ràdio Sant Cugat durà a terme una cobertura exhaustiva de la campanya electoral de les diferents formacions, que consistirà en set debats en directe i un cicle d'entrevistes amb els candidats que concorrin als comicis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.