S'acaba la campanya 'Títols de transport republicans'


  • Comparteix:

mireia.ingla

Mireia Ingla


Publicat: el 21/abr/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Durant els darrers dos mesos, ERC ha dut a terme una campanya que sota el títol 'Títols de transport republicans' pretenia millorar la mobilitat en transport públic a la nostra ciutat. Es tracta d'una campanya transversal dirigida a les tres administracions: municipal, nacional i estatal.

A l'Ajuntament, mitjançant una moció que vam presentar el passat dissabte mitjançant el Grup Municipal del PSC, li demanàvem la racionalització del transport públic, començant per fer un estudi per millorar els horaris i les freqüències de pas dels autobusos, la reubicació de parades i una diagnosi sobre l'estat de les mateixes. Millorar la deficient connexió dels diferents barris i districtes amb el centre de la ciutat. La implementació d'un bus nocturn municipal, així com accelerar i donar a conèixer l'estat actual del Pla de Mobilitat.

A la Generalitat, li vam sol·licitar un estudi per a l'establiment d'un sistema tarifari per quilometratge, que substitueixi l'actual integrat en zones i, mentrestant, incorporar el municipi a la zona tarifària 1, a través d'una Proposta de Resolució presentada davant del Parlament de Catalunya pel nostre grup parlamentari.

I finalment, hem instat al Govern de l'Estat que doti una partida pressupostària per a construir l'intercanviador entre l'estació de FCG de Volpalleres i la de Rodalies de Renfe, millorant-ne mentrestant l'actual enllaç mitjançant una passarel·la, a través d'una Proposició No de Llei presentada davant del Congrés dels Diputats.

Estem satisfets de la feina feta, ERC ha sabut posar les institucions al servei de la ciutadania!

MIREIA INGLA és presidenta d'ERC a Sant Cugat



  • Comparteix:

COMENTARIS

I suposo que CiU no la va acceptar veritat? Això era senyal que era una bona idea. No tardaran molt en presentar ells una semblant i penjar-se la medalla Gràcies per intentar-ho

Joan Serrallonga. Enviat el 21/abr/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.