El PP confia igualar els resultats a Sant Cugat del passat 25 de maig a les eleccions al Parlament


  • Comparteix:

Dolors Montserrat s'ha passejat pel mercadet dels dijous.

Dolors Montserrat s'ha passejat pel mercadet dels dijous.

El Partit Popular espera obtenir el 16 de novembre uns resultats similars als que va tenir a les eleccions municipals del 25 de maig. Aquest objectiu l'ha anunciat la presidenta del PP a Barcelona, Dolors Montserrat, durant un acte electoral a Sant Cugat.

Segons els populars, si el 16 de novembre aconseguissin a tot Catalunya el mateix número de vots que a les eleccions municipals del maig, el PP augmentaria la representació parlamentària en dos diputats. Dolors Montserrat explica que el Partit Popular espera obtenir a Sant Cugat un resultat similar al del 25 de maig, amb el qual va passar de tercera a cinquena força política de la ciutat.

Dolors Montserrat

Volem aconseguir la plena ocupació


Dolors Montserrat ha aprofitat l'acte electoral en el qual ha participat per explicar el contingut de la política econòmica del PP. Montserrat afirma que un objectiu de la força política que presideix José María Aznar és aconseguir la plena ocupació.

Dolors Montserrat

Volem uns resultats com els del 25 de maig


La presidenta del Partit Popular ha repartit propaganda electoral de la seva formació al Mercadet en acabar la roda de premsa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.