ERC creu que CIU intenta espantar els votants republicans


  • Comparteix:

Sara Bertan i el president d'ERC, Jaume Massanés.

Sara Bertan i el president d'ERC, Jaume Massanés.

La candidata comarcal d'ERC, la santcugatenca Sara Bertran, qualifica de 'política de la por' l'ofensiva electoral que CiU ha encetat contra els republicans en el tram final de la campanya. L'exregidora, durant la presentació de la nova plana web dels republicans, assegura que Esquerra aprofitarà la seva condició d'arbitre per 'garantir que Catalunya deixi d'estar sotmesa al govern espanyol'.

Sara Bertran, que ocupa el lloc número 26 a les llistes al Parlament, és la primera militant santcugatenca d'ERC que opta a ocupar un seient a la cambra catalana. Tot i que és conscient que hi ha poques possibilitats que es converteixi en diputada, Bertran apunta que la formació podria passar dels 12 ascons actuals als 22. La republicana també ha titllat de 'patètic' el sensible augment de crítiques que el partit està rebent per part de CiU, en els darrers dies:

Sara Bertran

És la política de la por i no entenc com poden arribar a aquests extrems


Sobre els hipotètics pactes de govern que es poden produir després del 16-N, Bertran ha dit que ERC només està segura que el nou govern de la Generalitat no anirà dictat pels criteris que ha adoptat fins ara CiU i PSC:

Sara Bertran

ERC pot incidir en la política catalana i haurà canvis


Les declaracions de Sara Bertran han anat acompanyades de la presentació de la pàgina web de la secció local d'ERC. A www.esquerra.org/santcugatvalles, els internautes poden trobar tota la informació sobre les activitats del partit. La web ha registrat unes 30 visites diàries en les seves primeres setmanes de funcionament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.