ERC acusa CIU i la JNC de boicotejar els seus cartells electorals


  • Comparteix:

Els cartells de CIU estan enganxats damunt dels d'ERC.

Els cartells de CIU estan enganxats damunt dels d'ERC.

Esquerra Republicana de Catalunya denuncia que Convergència i Unió, i la Joventut Nacionalista de Catalunya han tapat els seus cartells dels espais reservats per a la campanya electoral. Els republicans consideren que aquestes accions delaten el nerviosisme de la federació nacionalista.

La formació republicana aporta com a prova una trentena de fotografies on s'observen cartells electorals de Convergència i Unió que cobreixen la propaganda republicana. El partit independentista assegura que és la segona ocasió en què els convergents tapen els seus cartells de les avingudes Lluís Companys i del Pla del Vinyet. El portaveu de les Joventuts d'Esquerra Republicana, Ramon Puigneró, afirma que han vist com la federació tapava els pocs cartells que poden penjar.

Ramon Puigneró

Convergència i Unió tapa la poca propaganda que tenim


Esquerra Republicana considera que les presumptes tapades de cartells formen part de la campanya d'assetjament polític a la qual els està sotmetent Convergència i Unió durant la campanya electoral. Ramon així ho ratifica..

Ramon Puigneró

La tapada de cartells forma part de la campanya de CiU


La formació republicana no pensa prendre cap acció legal, tot i que desitja rebre alguna explicació de la federació nacionalista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.