La JNC acusa ERC de fer-se la víctima utilitzant un error en l'enganxada de cartells


  • Comparteix:

Jordi Puigneró és el president de la JNC i el seu germà, Ramon, de les JERC.

Jordi Puigneró és el president de la JNC i el seu germà, Ramon, de les JERC.

La JNC lamenta que ERC i la JERC aprofitin un error comès en l'enganxada de cartells per fer propaganda electoral. Des de la Joventut Nacionalista de Catalunya asseguren que les denúncies dels republicans, que els acusen de tapar els seus cartells, s'han 'tret de mare' ja que es tracta d'una desena de cartells i que ha estat un error i no un acte premeditat.

Segons ha explicat el cap local de JNC, Jordi Puigneró, es tracta d'una desena de cartells corresponents a l'avinguda Pla del Vinyet, en el tram entre Cànovas del Castillo i Sant Eduard, i que en la majoria dels casos, tan sols s'ha tapat una banda dels triangles de cartró habilitats als arbres per posar-hi la propaganda electoral. Per a Puigneró, es tracta d'un error a l'hora de prendre nota dels espais electorals assignats.

Jordi Puigneró

Ha sigut un error, Jo mateix ho he anat a mirar i és tan sols un carrer i només 10 triangles, alguns dels quals només s'han tapat per una cara.


El president de la JNC de Sant Cugat ha afegit que lamenta que els republicans aprofitin aquest tema per fer campanya tres dies abans de les eleccions, ja que, segons afirma, ell mateix va posar-se en contacte amb els responsables d'ERC i la JERC per explicar-los el que havia passat.

Jordi Puigneró

Entenc que puguin sentir-se molestos, però jo ho vaig parlar amb els responsables de les formacions. Si ho volen utilitzar per fer propaganda, que ho facin.


D'aquesta manera, Puigneró ha donat resposta a les crítiques llençades per ERC i la seva branca juvenil, que consideren que des de la federació nacionalista demostren amb aquestes accions el seu nerviosisme pels resultats de les eleccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.