Lluís Recoder és l'únic santcugatenc que aconsegueix un escó al Parlament


  • Comparteix:

L'alcalde i diputat per Convergència i Unió Lluís Recoder s'ha mostrat disposat a treballar per la millora de les infraestructures i els serveis als ciutadans a la comarca en aquesta propera legislatura des del seu escó al Parlament. Recoder, que és l'únic santcugatenc que ha aconseguit un escó de diputat dels set que anaven a les llistes del Parlament, s'ha mostrat molt satisfet dels resultats aconseguits per la federació a nivell nacional i de Sant Cugat.

Recoder és l'únic dels set candidats sancugatencs a diputat per les diferents formacions que ha aconseguit un escó al Parlament.
L'alcalde ha explicat que les seves prioritats pels Vallès són donar un impuls a infraestructures vitals pel desenvolupament econòmic de la comarca -com el Quart Cinturó, el Túnel d'Horta o el reforçament del transport públic- i dotar les poblacions vallesanes dels serveis necessaris per donar resposta a l'alt creixement demogràfic que estan experimentant.

Lluís Recoder

Creixem des de tots els punts de vista i per tant calen més infraestructures i més serveis: escolars i sanitaris.


Pel que fa als resultats, Recoder creu que la federació nacionalista ha sabut superar , i amb nota, la marxa de Pujol i la presentació d'un nou candidat. Tot i reconèixer que la davallada en 10 escons els ha de fer 'recapacitar' sobre l'actuació en els darrers 4 anys, també ha subratllat que sovint la política obliga a fer 'el que es pot' i no pas, 'el que es vol'. Amb tot, els resultats, diu, tornen a situar CIU com la guanyadora de les eleccions:

Lluís Recoder

Era difícil revalidar la confiança després de sis eleccions i la marxa de Jordi Pujol.


Recoder també ha valorat l'alta participació a Sant Cugat, de més d'un 70 per cent i la pujada en vots, sobretot, d'Esquerra Republicana i també d'ICV-EA. Segons Recoder s'obre ara un nou procès constituent amb la redacció per part del Parlament d'un nou Estatut i la negociació d'un nou sistema de finançament per Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.