Tret de sortida a una campanya electoral que es preveu intensa i al més alt nivell


  • Comparteix:

Els partits polítics preveuen que la campanya de les eleccions al Parlament es viurà intensament i al més alt nivell a Sant Cugat. Les formacions han iniciat la carrera electoral aquesta passada matinada, amb la tradicional penjada de cartells. Fins l'1 de novembre, visitaran la nostra ciutat els caps de llista i els principals dirigents de les cinc formacions parlamentàries.

CiU demana el vot sota el lema 'Estimar Catalunya. Governar bé'. Un dels candidats santcugatencs de las federació nacionalista, Joan Recasens, adverteix que aquests comicis són una oportunitat per corregir el mal camí que ha agafat el país durant els últims tres anys de govern tripartit.

Joan Recasens

Això que ha passat aquests tres anys, nefast pel país, es pot tornar a repetir si les 3 forces sumen. Tenim l'oportunitat de redreçar el rumb.


El PSC assegura en el seu lema de campanya que 'Ningú no farà més per Catalunya'. El primer secretari dels socialistes de Sant Cugat, Ferran Villaseñor, afirma que la candidatura que encapçala José Montilla se centrarà en les polítiques socials i en les necessitats concretes de les persones.

Ferran Villaseñor

Ara és el moment de parlar de polítiques. El programa del PSC parla de polítiques socials i de coses concretes com més hospitals, escoles i carreteres.


ERC aposta per una campanya humana i propera al ciutadà amb el lema 'Com tu'. L'alcaldable d'ERC a Sant Cugat, Raül Grangé, explica que la campanya dels republicans pretén acostar-se sobretot a les persones.

Raül Grangé

Busquem la proximitat amb la gent. Hem fet una pre-campanya d'acostar-nos a cadascun dels nostres simpatitzants per explicar el que hem fet i el que pensem fer.


El PP es presenta a les eleccions sota el lema 'Sentit comú'. La portaveu municipal de la formació i candidata a les llistes, Berta Rodríguez, considera que en els tres anys de govern tripartit Catalunya s'ha vist immersa en un 'caos'.

Berta Rodríguez

El que volem és que guanyi el sentit comú. Ja en tenim prou de la disbauxa d'aquests tres anys que ens han portat a un caos.


El lema de campanya d'ICV-EA, 'Govern d'esquerres', no deixa lloc als dubtes pel que fa a l'opció postelectoral dels ecosocialistes. La presidenta local d'Iniciativa, Assun Reyes, aposta per la reedició del tripartit però amb una major incidència de la formació de Joan Saura.

Assun Reyes

Confiem que les eleccions donin la possibilitat de fer un nou govern d'esquerra plural, on nosaltres tinguem un pes més gran per deixar més empremta.


Els caps de llista de CiU i PSC -Artur Mas i José Montilla- i els 'número dos' d'ERC, el PP i ICV-EA -Joan Puigcercós, Montserrat Nebrera i Dolors Camats, respectivament- passaran per Sant Cugat per participar a la campanya electoral, que es viurà amb intensitat i al més alt nivell a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.