El vídeo de CiU tensa l'inici de la carrera electoral a Sant Cugat


  • Comparteix:

El vídeo de CiU 'ConfidencialCAT', que critica els tres anys de govern tripartit a la Generalitat, ha irromput en l'inici de la campanya electoral a la nostra ciutat. PSC i ICV-EA han qualificat de 'barroera' i 'provocadora' l'estratègia de la federació nacionalista i han retornat simbòlicament els vídeos a la seu local del partit nacionalista. De la seva banda, des de CiU minimitzen les crítiques i diuen que la pel·lícula reprodueix la realitat.

Una vintena de militants i simpatitzants del PSC i ICV-EA s'han concentrat davant la seu local de CDC passades les 12 de la nit. En una acció simbòlica de protesta, han dipositat a l'entrada del local desenes de còpies del DVD distribuït per CiU diumenge, en què es critica l'acció de govern del tripartit.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, i la presidenta d'ICV-EA, Assun Reyes, expliquen els motius de la protesta.

Lluís Recoder

És un vídeo que explica aquests 3 anys, des d'una òptica partidista però reproduint fets reals. No és obligatori que li agradi a tothom, però no n'hi ha per tant.


Des de CiU, minimitzen les crítiques dels partits d'esquerra i atribueixen l'aparició del vídeo al 'joc polític'. El parlamentari de la federació nacionalista i alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, considera que la pel·lícula reprodueix 'fets reals'.

F. Villaseñor i A. Reyes

Hi ha gent que confon les urnes amb conspiracions. És decebedor. / No caurem en les provocacions, ens sembla barroer.


La federació nacionalista va repartir diumenge, encartades amb els diaris que es publiquen a Catalunya, un milió de còpies d'una pel·lícula de 50 minuts titulada 'ConfidencialCAT'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.