Ernest Maragall contraposa el model del PSC al país de 'xec i mercat' de CiU


  • Comparteix:

El membre de l'executiva del PSC, Ernest Maragall, assegura que els socialistes continuaran apostant per la inversió social, en contraposició al model de CiU. El dirigent socialista diu que amb el nou Estatut cal arraconar l'etapa de la reivindicació nacional i el greuge per centrar-se en les millores socials. Maragall també assegura que el PSC potenciarà el paper dels ajuntaments si torna a governar a la Generalitat.

Entre les propostes dels socialistes, hi destaquen la construcció de 50.000 habitatges de lloguer, la gratuïtat dels llibres de text i incrementar en 3.000 mossos la policia nacional

Segons Maragall, el PSC també afrontarà immediatament les reformes de la llei electoral i l'organització territorial si torna a la Generalitat.

En l'àmbit municipal, el dirigent socialista ha remarcat que incrementaran les ajudes de la Llei de Barris i atorgaran més protagonisme polític als ajuntaments.

Maragall considera que a les eleccions de l'1 de novembre es contraposaran els models del PSC i CiU.

Ernest Maragall

Hi ha dos modes: el de xec i mercat o el de drets, serveis i inversió.


Maragall també ha criticat la campanya electoral de CiU. El socialista creu que el lema de la federació, 'Estimar Catalunya. Governar bé', és inadequat perquè l'estima pel país no és patrimoni de cap formació.

Ernest Maragall

Em fereix que algú digui en la seva propaganda que estima Catalunya. Que té l'exclusiva d'estimar Catalunya?


Maragall s'ha sumat a les crítiques per l'aparició del DVD de CiU 'ConfidencialCAT'. El socialista ha advertit als nacionalistes que la distribució del documental pot ser contraproduent per als resultats de la federació nacionalista.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.