CiU diu que no tractarà els ajuntaments amb 'sectarisme', a diferència del tripartit


  • Comparteix:

CiU es presenta com a garantia de bon govern per a Catalunya en contraposició al 'fracàs' de gestió del tripartit. En un acte amb excàrrecs i candidats nacionalistes santcugatencs, el parlamentari i alcalde Lluís Recoder diu que, a diferència de l'actual govern, la federació tractarà els ajuntaments sense sectarismes si torna a la Generalitat.

El polític nacionalista ha denunciat que conselleries de l'actual govern han dispensat un tracte discriminatori a Sant Cugat per diferències de color polític. Segons Recoder, CiU mai no ha tractat els consistoris amb partidisme quan ha governat Catalunya.

Lluís Recoder

Hem notat un tracte sectari d'alguns departaments. Amb CiU, això no hauria passat ni tornarà a passar.


Recoder també ha afegit que el futur govern haurà de tirar endavant el Quart Cinturó i l'ampliació de la xarxa ferroviària al Vallès per garantir el progrés de Sant Cugat i la comarca.

En l'acte, també hi han participat excàrrecs de CiU com l'exalcalde i exdiputat, Joan Aymerich, i els candidats a les eleccions, Joan Recasens i Mercè Conesa, entre d'altres.

En el seu torn, l'exregidora de Cultura i candidata a les eleccions, Àngels Ponsa, ha assegurat que la federació vol frenar el procés de 'desnacionalització' cultural del tripartit.

Segons Ponsa, CiU es marca com a objectiu prioritari redreçar la política cultural del país si torna a governar.

Àngels Ponsa

Tenim una clara intenció de posar la cultura com a eix nacional de país.


En l'acte, l'exconseller Xavier Pomés també ha acusat l'actual govern d'haver perdut 'el prestigi i l'autoestima' de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.