Marina Geli aposta per incorporar la visió de la dona en política per augmentar la sensibilitat social


  • Comparteix:

La consellera de Salut assegura que la política necessita incorporar més la visió de la dona per augmentar la sensibilitat social dels governs. Marina Geli, que ha participat en un acte del PSC a Sant Cugat, ha remarcat que el tercer CAP de la nostra ciutat serà una realitat el 2007.

Davant d'una quarantena de militants i simpatitzants socialistes, Geli ha repassat l'obra de govern de la Generalitat i s'ha centrat especialment en les polítiques socials. La consellera de Salut ha destacat l'aportació de les dones en política ja que, segons ha dit, la visió femenina és més propera a la quotidianitat.

Marina Geli

A les dones els interessen més les qüestions que tenen a veure amb la vida quotidiana en política. Parlant d'allò que interessa les dones parlem d'allò que interessa tothom.


La consellera de Salut també s'ha referit als projectes que ha iniciat el seu departament a la nostra ciutat. Sobre el tercer CAP, Geli ha confirmat que podria ser una realitat l'any vinent.

Marina Geli

Tenim pressupostat el tercer CAP en la planificació 2004-2012. El 2007-2008 es farà realitat.


Pel que fa a l'hospital públic de Sant Cugat-Rubí, Geli ha avançat que aquesta mateixa setmana el president de la Generalitat visitarà els terrenys on es construirà. Les obres començaran l'any vinent.

De la seva banda, el portaveu municipal del PSC ha elogiat la gestió de Geli al capdavant del departament de Salut. Salvador Gausa ha destacat projectes com l'hospital públic de referència, el servei d'infermeria comunitària de les Planes i la millora del servei d'ambulàncies d'emergències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.