El PSC destaca l'acció de la Generalitat a Sant Cugat i repta l'alcalde a comparar-la amb els 23 anys de CiU


  • Comparteix:

El PSC valora positivament l'acció del govern de la Generalitat a Sant Cugat i destaca projectes com la construcció del futur hospital públic a Rubí, el desplegament dels Mossos d'Esquadra i l'avenç en la protecció de Collserola. El portaveu socialista, Salvador Gausa, acusa l'equip de govern de no aprofitar les possibilitats que ha ofert la Generalitat en temes com la Llei de barris i la nova residència per a gent gran.

Gausa s'ha envoltat de sis càrrecs santcugatencs de la Generalitat per fer un balanç positiu de l'acció del govern català a la nostra ciutat. El portaveu municipal del PSC ha afirmat que 'per primera vegada' el govern de la Generalitat ha fet costat a Sant Cugat en el seu creixement, contribuint a equilibrar els serveis.

Entre els principals projectes engegats en els últims tres anys, Gausa ha destacat especialment la construcció del futur hospital públic de referència a Rubí, els més de 12 milions d'euros d'inversió en nous centres educatius i la construcció de la comissaria dels Mossos d'Esquadra. El portaveu socialista també ha subratllat que s'han fet 'passes irreversibles' per protegir Collserola i que s'ha avançat en polítiques socials per 'eixamplar' l'Estat del benestar.

Salvador Gausa ha reptat l'alcalde a comparar aquesta acció de govern amb els 23 anys de CiU a la Generalitat.

Salvador Gausa

És una acció de govern incontestable. Quan vulgui podem contrastar-la amb els anteriors 23 anys. Que l'alcalde respongui perquè el butlletí municipal no ha parlat de l'hospital de referència.


En el mateix sentit s'ha expressat el director general de Difusió de la Generalitat, Jordi Menéndez, que s'ha mostrat 'perplex' per les avaluacions negatives de la gestió del tripartit. Menéndez ha apostat per continuar la 'bona feina' feta fins ara i ha assegurat que José Montilla recollirà el testimoni dels últims tres anys.

Jordi Menéndez

Totes les coses que hem iniciat i que porten una molt bona orientació han de tenir continuïtat.


D'altra banda, Salvador Gausa també ha acusat l'equip de govern de 'perdre oportunitats' per aprofitar les polítiques del govern de la Generalitat. En concret, el portaveu socialista ha lamentat que l'Ajuntament no hagi aprofitat la Llei de barris i que no hagi ofert un terreny municipal perquè el govern català construeixi la segona residència per a gent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.