La diputada popular Alicia Sánchez-Camacho acusa CiU d'excloure el PP


  • Comparteix:

La diputada del PP, Alicia Sánchez-Camacho ha criticat durament CiU per la seva voluntat d'excloure els populars de qualsevol pacte post-electoral. Així ho ha afirmat davant una seixantena de persones que s'han reunit aquest diumenge al restaurant Can Cabassa.

El president del grup del PP de Sant Cugat, Rafael Enríquez, ha obert l'acte valorant negativament l'obra de govern del tripartit. Enríquez ha afirmat que Josep Piqué és l'únic candidat que pot aportar 'sentit comú' a la política catalana.

En el mateix sentit s'ha expressat Belén Pajares, diputada popular al Parlament de Catalunya, que ha definit els últims tres anys com una època de 'paràlisi legislativa'.

En la tercera i última intervenció, Alicia Sánchez-Camacho ha qualificat la decisió de CiU de no voler pactar amb el PP de 'greu error'. Sánchez-Camacho ha declarat que això no perjudicarà el PP, sinó la federació nacionalista.

Alicia Sánchez-Camacho

Un partit democràtic que l'única proposta o la proposta principal que fa als ciutadans és la d'excloure un partit democràtic no és entenible pels ciutadans de Catalunya


La diputada també ha parlat del procés de l'Estatut, que ha qualificat de 'fracàs' perquè, segons diu, 'no representa tots els ciutadans'. Pel que fa a la campanya, Sánchez-Camacho s'ha mostrat optimista i ha afirmat que el seu partit és l'únic que es preocupa pels problemes reals de la gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.