El PP aposta per crear una conselleria d'immigració


  • Comparteix:

El PP aposta per una conselleria d'immigració per afrontar la integració dels nouvinguts. La candidata popular per Barcelona, Eva Garcia, assegura que aquesta proposta està avalada per l'èxit d'altres territoris de l'Estat espanyol. Garcia també defensa que es publiquin les balances fiscals per apaivagar les reivindicacions dels partits nacionalistes.

Garcia rebutja que Catalunya pugui fixar contingents d'immigrants per impedir que tingui fronteres que la diferenciïn d'Espanya. La política popular ha subratllat que la immigració s'ha d'afrontar amb propostes globals

Eva Garcia

Cal que ser més seriós i abordar la immigració globalment.


En educació, Garcia defensa incrementar l'ensenyament d'espanyol per evitar que el català es converteixi en llengua hegemònica a les aules. Garcia també ha negat que la proposta d'introduir el xec escolar perjudiqui l'escola pública.

D'altra banda, Garcia no ha aclarit si el PP defensa el traspàs de la gestió de RENFE al govern. Segons la dirigent popular, la bona gestió dels serveis no depèn de l'administració que l'assumeix.

Pel que fa a pactes post-electorals, Garcia ha minimitzat la promesa de no pactar amb el PP del candidat de CiU, Artur Mas. Segons la candidata popular, els nacionalistes intentaran arribar a un acord amb el PP si necessiten el seu suport.

Garcia també s'ha mostrat partidària de publicar les balances fiscals per apaivagar les reivindicacions dels partits nacionalistes.

Eva Garcia

No em semblaria malament que es publiquessin les balances fiscals per callar la boca als nacionalistes.


Eva Garcia ha fet aquestes declaracions en el cicle d'entrevistes que ofereix Ràdio Sant Cugat amb motiu de les eleccions al Parlament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.