CiU adverteix que Zapatero manarà a Catalunya si Montilla és president


  • Comparteix:

CiU assegura que l'autèntic candidat del PSC és José Luis Rodríguez Zapatero. La federació nacionalista adverteix que, si Montilla és president de la Generalitat, les decisions de Catalunya es prendran des de Madrid.

La federació considera que el candidat dels socialistes ja no és el primer secretari del PSC sinó Zapatero. CiU assegura que el líder del PSOE i president espanyol ha participat molt a la campanya perquè Montilla no és un bon presidenciable. Segons la federació, la presència de Zapatero a Catalunya també certifica que les decisions de la Generalitat es prendran des de Madrid si governa el PSC.

En l'acte final de campanya de CiU a Sant Cugat, l'alcalde i parlamentari Lluís Recoder, ha assegurat que Montilla depèn de Zapatero.

Lluís Recoder

Si reediten el tripartit, Zapatero dirà a Montilla què ha de fer.


El número 20 de la candidatura de CiU per Barcelona, el santcugatenc Joan Recasens, ha carregat contra la gestió del tripartit. Recasens considera que Catalunya ha perdut el prestigi i el respecte amb l'actual govern. Segons el candidat nacionalista, només una victòria àmplia de la federació podrà corregir la situació política del país.

Recasens assegura que el PSC ha signat l'acta de defunció del seu catalanisme amb l'elecció de Montilla com a candidat.

Joan Recasens

Montilla va carregar-se Maragall i així va certificar la defunció del PSC.


Prop de 200 persones han assistit a l'acte final de campanya de CiU. El míting ha aplegat els cinc santcugatencs presents a la candidatura nacionalista al Parlament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.