La JSC elogia l'acció del govern de la Generalitat a Sant Cugat


  • Comparteix:

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) han destacat l'obra feta pel govern de la Generalitat els darrers tres anys i els seus efectes positius a Sant Cugat. En un acte electoral, la formació ha repassat temes d'especial interès pels joves com l'habitatge, la inserció laboral o l'educació.

El primer secretari de la JSC al Vallès Occidental, Marc Mellado, ha explicat que el proper 1 de novembre els joves s'hi juguen molt. Mellado ha defensat l'obra de govern feta els darrers tres anys i ha dit que ha quedat 'amagada' per la llarga campanya de l'Estatut.

El primer secretari de la JSC de Sant Cugat, David Gutiérrez, ha demanat el vot per poder continuar les polítiques iniciades fa tres anys.

David Gutiérrez

Demano la confiança dels joves de Sant Cugat perquè no s'aturi el canvi iniciat el 2003.


Mellado ha insistit en aquest missatge i ha destacat les qualitats de José Montilla per tirar endavant el desenvolupament del nou Estatut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.