Ciutadans de Catalunya diu que és l'únic partit que defensa la igualtat dels ciutadans


  • Comparteix:

L'Assemblea de Joves de Sant Cugat ha desplegat una pancarta en contra del partit però el miting ha finalitzat sense més incidents

L'Assemblea de Joves de Sant Cugat ha desplegat una pancarta en contra del partit però el miting ha finalitzat sense més incidents

El cap de llista de Ciutadans-Partit de la Ciutadania, Albert Rivera, ha afirmat que confia en obtenir entre 2 i 3 diputats a les eleccions del proper 1 de novembre. En un acte a la nostra ciutat, Rivera ha dit que el seu partit és l'únic que defensa la igualtat dels ciutadans, sigui quina sigui la seva llengua. Durant l'acte, l'Assemblea de Joves de Sant Cugat ha desplegat una pancarta i hi ha hagut un intercanvi de crits que ha acabat sense més incidents.

Albert Rivera ha dit que espera rebre vots d'antics votants del PSC i del PP, així com de molts abstencionistes. El seu partit confia en treure uns bons resultats malgrat les dificultats en que s'han trobat durant la campanya. I és que Rivera s'ha mostrat crític davant el tractament que han rebut dels mitjans públics, especialment de TV3.

Albert Rivera

Nosaltres sempre hem sigut molt crítics amb el tractament desigual dels mitjans públics, TV3 per exemple no ens ha convidat mai i ens ha negat sempre la paraula.


Pel que fa a possibles pactes post-electorals, Rivera ha dit que no donarà suport a la investidura ni d'Artur Mas ni de José Montilla. La tasca del seu partit, ha dit, es limitarà a fer propostes de llei relacionades amb la política lingüística, l'educació, la limitació de mandats i les llistes obertes.

Durant l'acte, membres de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat han desplegat una pancarta i han cridat 'espanyolistes' al centenar de participants. Des d'aquest col·lectiu han denunciat que Rivera fa 'demagògia' quan diu que el castellà és perseguit a Catalunya.

Els participants a l'acte han contestat amb crits de 'libertad, libertad' però, finalment, el míting ha pogut acabar sense cap incident destacat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.