Quatre santcugatencs seran diputats del Parlament en la vuitena legislatura


  • Comparteix:

Quatre santcugatencs seran diputats del Parlament durant aquesta legislatura. Joan Recasens i Maria Rosa Fortuny, pel grup de CiU, Josep Maria Balcells, pel PSC-Ciutadans pel Canvi, i José Domingo, per Ciutadans-Partit de la Ciutadania, formaran part dels 135 diputats de la cambra.

Joan Recasens és tinent d'alcalde de Sant Cugat i diputat de la Diputació de Barcelona. La seva companya de grup parlamentari, Maria Rosa Fortuny, és membre del comitè executiu nacional de CDC.

El membre de CpC, Josep Maria Balcells, va ser corresponsal de TVE a Roma i cap de premsa de Pasqual Maragall a l'Ajuntament de Barcelona. Balcells ha hagut d'abandonar la direcció adjunta a Barcelona Televisió per formar part de la candidatura del PSC-CpC.

El nou diputat de Ciutadans-Partit de la Ciutadania, José Domingo, ha presidit el Cos Superior de Lletrats de l'Administració de la Seguritat Social durant els darrers sis anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.