El PP diu que ha 'aguantat' bé unes eleccions difícils desrprés del no a l'Estatut


  • Comparteix:

El PPC considera que han aguantat prou bé unes eleccions que es plantejaven complicades per ells però asseguren que s'han de posar a treballar per recuperar vots a la nostra ciutat. Els populars han baixat 2,5 punts percentuals a Sant Cugat i han perdut un diputat al Parlament, passant de 15 a 14 escons.

El regidor popular, Alfredo Bergua, ha assegurat que el PP se n'ha sortit prou bé d'unes eleccions que es presentaven força difícils després del seu no a l'Estatut. Segons el popular, perdre un diputat era una cosa assumible, i ara el que cal fer és passar pàgina i posar-se a treballar per millorar els resultats a Sant Cugat.

Alfredo Bergua

Hem aguantat, es pot dir que perdre un diputat ho podíem assumir. Des del PP hem de seguri treballant, passar pàgina i estem segurs que a Sant Cugat haurem de tornar a escalar posicions


Per últim, des del PP s'han felicitat de la participació a nivell local però han lamentat els baixos resultats a nivell de Catalunya, assegurant que cal fer una reflexió. Per als populars, els ciutadans estan cansats d'un espectacle 'dantesc' com el que han ofert els partits polítics, i especialment els socis del tripartit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.