Lluís Fernández renunciarà al sou de regidor si continua a Sant Cugat Actiu


Temes relacionats

ICV-EUiA impugnarà el nomenament de Fernández si es demostra incompatibilitat ( 6/jun/14)

La CUP denunciarà el nomenament de Fernández si segueix a Sant Cugat Actiu ( 6/jun/14)

El PSC impugnarà el nomenament de Fernández si segueix a Sant Cugat Actiu ( 5/jun/14)

Lluís Fernández substitueix Josep Romero com a regidor ( 4/jun/14)

Josep Romero renuncia a l'acta de regidor i torna al món del comerç ( 4/jun/14)


  • Comparteix:

Lluís Fernández / Foto: Galeria Canals

Lluís Fernández / Foto: Galeria Canals

El director de la Fundació Sant Cugat Actiu, Lluís Fernández, lamenta la intenció del PSC, ICV-EUiA i la CUP d'impugnar el seu nomenament com a regidor, i ha anunciat que renunciarà al sou de regidor en cas que els serveis jurídics de l'Ajuntament avalin aquest tràmit i pugui mantenir-se al capdavant de la fundació. En declaracions a Cugat.cat, Fernández s'ha mostrat 'sorprès i decebut' amb la reacció dels partits d'esquerres, i ha assegurat que el procés s'està duent 'amb transparència, ètica i honradesa'.

Després de l'anunci que Josep Romero deixarà l'acta de regidor, l'equip de govern va anunciar que Fernández (UDC) ocuparia la vacant al consistori. Una decisió que no ha agradat a tres partits de l'oposició, que consideren que aquest càrrec és incompatible amb la tasca que Fernández desenvolupa al capdavant de la Fundació Sant Cugat Actiu.

Fernández ha explicat que només acceptarà el càrrec en cas que els serveis jurídics de l'Ajuntament donin al vistiplau a la compatibilitat entre les dues feines. El també membre d'UDC s'ha mostrat dolgut amb la reacció dels partits d'esquerra, i ha assegurat que el procés s'està duent a terme amb criteris d''honradesa'.

Lluís Fernández

Transparència i ètica, tota. Això només es farà en cas que el secretari i els serveis jurídics diguin que és compatible. I, per suposat, renunciant al sou de regidor.


Així, Fernández ha reclamat als tres partits de l'oposició que rectifiquin la seva posició, ja que no hi ha 'manca d'ètica' en aquest procés. En cas que l'àrea jurídica de l'administració determini que no pot assumir totes dues posicions, Fernández no ha especificat quina triaria, a l'espera de conèixer com finalitza tot el procés.

El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, ha reclamat respecte a través de Twitter al PSC, ICV-EUiA i la CUP, ja que es tracta 'd'una possibilitat que s'està estudiant i que hi ha més alternatives'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.