ICV-EUiA presenta el nou web de cara a les municipals de 2015


  • Comparteix:

Gutiérrez i Calderon durant en roda de premsa

Gutiérrez i Calderon durant en roda de premsa

'Repensemsantcugat.cat' és el nou web que ha presentat aquest dimecres ICV-EUiA amb la intenció de preparar les eines necessàries de cara a les eleccions municipals de 2015. Els ecosocialistes han fet un balanç positiu d'aquests tres darrers anys i han destacat que la seva tasca es pot visualitzar en aquest web que recull mocions, preguntes i seguiment dels plens del grup municipal.

El portaveu del grup municipal d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha destacat que aquesta recopilació de dades que es pot trobar al web els facilita la tasca de diagnosi de cara a les propostes que hauran de fer en la campanya de les eleccions municipals de 2015. Calderon ha ressaltat la coherència de l'actuació ecosocialista.

Joan Calderon

El lema de la plana web és 'pensem, diem, fem', que posa de manifest la coherència de l'actuació d'ICV-EUiA.


El responsable de comunicació d'ICV i membre de l'executiva, Ramon Gutiérrez ha destacat que el primer objectiu del nou web ha estat presentar les dades objectives de la tasca d'ICV-EUiA però que també l'han llançat amb la intenció de comptar amb una plataforma per agilitzar la construcció de propostes dels ecosocialistes de cara al futur.

Ramon Gutiérrez

Oferir les dades sense tractar ha estat el primer objectiu i a més també hem volgut crear una plataforma per desenvolupar tota la feina que es faci fins a les eleccions.


Passada la Festa Major, els ecosocialistes començaran a recollir les primeres idees i propostes del que ha de ser el programa electoral de cara a les municipals.

Preguntats sobre qui encapçalarà la candidatura d'ICV-EUiA en les properes eleccions municipals, Calderon ha explicat que el procés d'elecció s'obrirà 'després de l'estiu'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.