Les contribucions especials a la Capella Sant Joan, al ple municipal de dilluns


Temes relacionats

La reducció de les contribucions veïnals de la Capella de Sant Joan demora les obres (19/feb/14)


  • Comparteix:

El ple municipal debatrà les contribucions especials dilluns

El ple municipal debatrà les contribucions especials dilluns

Les contribucions especials per al projecte d'urbanització del sector de la capella de Sant Joan de Mira-sol passen aquest dilluns pel ple. Els treballs estan pressupostats per 2,4 milions d'euros, tot i que l'equip de govern espera que les ofertes de les empreses interessades a dur-los a terme rebaixi el cost total i, per tant, les contribucions dels veïns.

El pressupost és de 2,4 milions d'euros. D'aquesta quantitat, l'Ajuntament n'assumirà 814.000. De la quantitat restant, 1,6 milions, se sufragaran 300.000 euros amb la partida de lliure disposició, mentre que la resta ha de ser assumida pels veïns amb les contribucions especials. L'equip de govern remarca que les contribucions seran més reduïdes que la simple divisió de l'1,3 milions entre els propietaris dels habitatges, ja que les ofertes per dur a terme els treballs rebaixaran el pressupost inicial. Els residents a la zona rebran el document on s'estipula les quantitats a assumir.

Punts de Territori al ple
Un d'aquests punts és relatiu a la modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM) per a la supressió de la reserva viària entre l'avinguda de Can Volpelleres.

També es porta a votació l'aprovació inicial de la modificació puntual del PGM a la zona entre Ca n'Ametller, l'AP7 i la carretera de Rubí per urbanitzar aquesta àmbit, entre el centre comercial i el futur Leroy Merlin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.