Pol Moragas assumeix la presidència de la JNC


Temes relacionats

Domingo abandona la presidència de la JNC per motius laborals (12/jun/14)


  • Comparteix:

Pol Moragas durant el seu discurs

Pol Moragas durant el seu discurs

La secció local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) ha elegit aquest divendres per unanimitat Pol Moragas com a nou president. Moragas assumeix el càrrec després de la marxa del fins ara president, Jordi Domingo, per motius laborals. La de Moragas ha estat una candidatura única, ja que finalment Marc Vidiella i Borja Aitor Arriaga han retirat les seves propostes.

L'agrupació ha celebrat aquest divendres una assemblea extraordinària per elegir el nou president, després de la renúncia de Jordi Domingo, que ha estat al capdavant del càrrec 11 mesos.

El nou president, Pol Moragas, s'ha marcat com a reptes el posicionament de la formació en temes de ciutat més enllà de CiU, augmentar la presència al carrer, proposar mocions i iniciar una ronda de contactes amb altres formacions. Tot plegat, ha dit Moragas, per esdevenir la veu del jovent local.

Pol Moragas

La JNC de Sant Cugat ha d'esdevenir la veu del jovent. Crec que som majoria, tot i que hi ha altres formacions que fan més soroll. Ens hem de reactivar en l'acció política.


Durant el seu discurs, Moragas ha animat els militants a obviar les crítiques d'altres formacions i apostar pel consens.

Pol Moragas

Que no ens faci por dir el que pensem i defensar les nostres idees per molt que diguin altres formacions. Defensem el debat i arribar a consensos.


L'assemblea ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el president de CDC, Joan Maria Terribas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.