Lluís Fernández diu 'no' a ser regidor


Temes relacionats

Lluís Fernández renunciarà al sou de regidor si continua a Sant Cugat Actiu ( 7/jun/14)

Lluís Fernández substitueix Josep Romero com a regidor ( 4/jun/14)


  • Comparteix:

Fernández ha rebutjat l'acta de regidor / Foto: Galeria Canals

Fernández ha rebutjat l'acta de regidor / Foto: Galeria Canals

El membre d'UDC Lluís Fernández ha declinat ser el nou regidor del grup municipal de CiU en substitució de Josep Romero. Tot i que l'alcaldessa va anunciar aquesta entrada en roda de premsa, Fernández ha refusat finalment acceptar l'acta de regidor, segons ha confirmat a Cugat.cat. Fernández és actualment director de la Fundació Sant Cugat Actiu. El següent a la llista de CiU és Salvador Masip, de CDC.

Fa dues setmanes, la mateixa alcaldessa anunciava que Lluís Fernández seria nou regidor a l'Ajuntament. Mercè Conesa també apuntava que en aquells moments estaven estudiant la manera d'encabir la figura de Fernández a l'equip de govern com a regidor sense cartera mantenint la direcció de la Fundació Sant Cugat Actiu.

El PSC, ICV-EUiA i la CUP va afirmar després d'aquest anunci que impugnarien el nomenament de Fernández com a regidor si continuava com a director de la fundació. Un posicionament al qual Fernández va reaccionar dient que renunciaria al sou de regidor en cas que els serveis jurídics de l'Ajuntament avalin aquest tràmit i pugui mantenir-se al capdavant de la fundació.

El següent a la llista de CiU és el membre de l'executiu local de CDC, Salvador Masip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.