L'ADS entrega una pancarta al consistori per a la Setmana per la Dignitat


  • Comparteix:

L'Assemblea pels Drets Socials ha entregat la pancarta a l'Ajuntament

L'Assemblea pels Drets Socials ha entregat la pancarta a l'Ajuntament

L'Assemblea pels Drets Socials de Sant Cugat (ADS) ha entregat aquest divendres una pancarta a l'Ajuntament per demanar que s'agilitzi el procés de debat al Parlament per una Renda Garantida de la Ciutadania. La pancarta es penjarà a la façana del consistori del 23 al 28 de juny i s'emmarca en la Setmana per la Dignitat.

Sota el lema 'Per una Catalunya sense atur, pobresa i desigualtat', la pancarta demana que s'aprovi la Renda Garantida de Ciutadania. Aquesta proposta política va sorgir d'una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) presentada al Parlament i que, actualment, està pendent de debat. Amb l'objectiu de fer pressió i aconseguir que s'aprovi la proposta, les entitats que hi van donar suport han organitzat la Setmana per la Dignitat a diversos municipis d'arreu de Catalunya. Un dels membres de l'ADS a Sant Cugat, Julio Sánchez, ha alertat que les situacions de pobresa i desigualtat han crescut els darrers mesos i que, per combatre-les, cal donar suport a la Renda Garantida de Ciutadania.

Julio Sánchez

Cada vegada hi ha més famílies en atur, sense gaires ingressos, que pateixen pobresa i pobresa energètica. Aquestes situacions no només es mantenen, s'han agreujat.


Per reivindicar la Renda Garantida de Ciutadania, l'ADS es concentrarà dijous de la setmana vinent a dos quarts de set de la tarda a la plaça de la Vila.

El projecte de llei per una Renda Garantida de Ciutadania es va presentar al Parlament a finals de març i va arribar-hi gràcies a les 121.191 persones que van signar una Iniciativa Legislativa Popular (ILP). La proposta també va comptar amb la col·laboració de més de 60 entitats i el suport de 38 ajuntaments, inclòs el de Sant Cugat, que va aprovar una moció al ple del novembre passat a favor d'aquest clam.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.