L'Àmbit B30 aposta per unir esforços per superar els interessos locals


  • Comparteix:

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha posat l'eix de municipis de la B30 com exemple d'un territori que és capaç de superar els estrictes interessos locals per integrar esforços col·lectius. Ho ha dit en el marc de la primera xerrada del cicle de conferències 'Col·loquis B30' que ha tingut lloc aquest divendres al matí a EsadeCreapolis.

Per al conseller, la fortalesa de l'Àmbit B30, que engloba una vintena de municipis vallesans com Sant Cugat, és que integra centres de recerca, universitats, gremis sectorials i ajuntaments. Tot això li dóna, diu, dimensió.

Felip Puig

Des d'una diversificació industrial molt important i singular com la que tenim a Catalunya hem de saber guanyar dimensió, pensar en gran per sumar esforços i multiplicar resultats com fa la B30.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, aposta, d'igual manera, per alinear les estratègies de país amb les de les ciutats, companyies i universitats per seguir una mateixa ruta de treball.

Merce Conesa

Hem d'alinear totes les estratègies. La del país, amb la dels ajuntaments, les empreses i els centres de coneixement. Hem d'apostar tots per una línia de treball i un full de ruta comú.


L'associació Àmbit B30, organitzadora de l'acte, vol millorar les infraestructures de l'entorn d'aquesta via per ser més competitius i multiplicar la inversió productiva del país. Aquest és un dels objectius que es marca l'entitat econòmica, com ha explicat el president de l'entitat i alcalde de Mollet, Josep Monràs.

Josep Monràs

Estem treballant en un projecte molt important de saber quines són les necessitats d'infraestructures que necessita la B30 per multiplicar la inversió productiva del país.


L'acte ha donat peu a un debat i reflexió entre els assistents sobre diferents temes d'interès i estratègics per a totes les organitzacions que integren l'associació, com ara l'economia, les infraestructures i la innovació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.