La CUP veu en el tancament d'alguns CAP a l'estiu un nou atac als drets bàsics


Temes relacionats

El CAP Sant Cugat serà l'únic que obrirà a l'agost (29/mai/14)


  • Comparteix:

El CAP de Can Mates és un dels centres afectats

El CAP de Can Mates és un dels centres afectats

La CUP lamenta el tancament dels Centres d'Atenció Primària (CAP) de Valldoreix i Can Mates, a més dels dispensaris ubicats a la Floresta i les Planes, durant els divendres de juliol, l'agost i les tardes de setembre a partir de les cinc. La formació veu en aquesta mesura una nova retallada del dret bàsic a la sanitat.

La CUP denúncia que amb els nous horaris de tancament de juliol i setembre, la situació s'agreuja amb relació a anys anteriors, quan es tancaven aquests centres sanitaris durant l'agost. En aquest sentit, el membre de la CUP Aniol Pros ha explicat que Sant Cugat és una ciutat molt extensa en territori i que, per tant, el fet de disposar només d'un CAP obert dificulta l'accés als serveis bàsics.

Aniol Pros

Territorialment és una ciutat molt dispersa, cosa que en dificulta molt l'accés. L'important no és el nombre de persones que vagin als centres.


El grup municipal també ha donat el seu suport als treballadors sanitaris que 'lluiten contra aquestes polítiques de retallades que vulneren els seus drets laborals'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.