Solidaritat busca a Sant Cugat voluntaris per al referèndum del 9 de novembre


  • Comparteix:

Parada informativa instal·lada a la plaça dels Quatre Cantons

Parada informativa instal·lada a la plaça dels Quatre Cantons

La secció local de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha instal·lat aquest dijous una parada informativa per aconseguir voluntaris 'per fer possible el referèndum del 9 de novembre'. La taula s'ha ubicat a la plaça dels Quatre Cantons.

Segons Solidaritat, és important coordinar-se amb les institucions catalanes per poder tirar endavant la celebració del referèndum oficial sobre la independència del 9 de novembre, com ha explicat la coordinadora de l'executiva local de Solidaritat, Maria Rosa Comellas.

Maria Rosa Comellas

Els voluntaris s'han de posar al costat de les institucions per ajudar a poder celebrar el referèndum.


Segons Solidaritat, a la campanya ja s'han adherit més de 2.500 voluntaris d'arreu dels Països Catalans.

Tasques que han de fer els voluntaris per al referèndum, segons SI

- Col·laborar en la celebració del referèndum en tot allò que necessitin les institucions catalanes, i a sostenir-ne la convocatòria i la celebració encara que sigui prohibit pel govern espanyol.

- Promoure campanyes de participació al municipi i explicar arreu que l'exercici del dret a l'autodeterminació no necessita cap permís de l'Estat espanyol.

- Ajudar tothom que ho necessiti (persones de mobilitat reduïda, catalans a l'exterior...) a votar el dia 9 de novembre.

Més voluntaris
L'Assemblea Nacional Catalana ha volgut desmarcar-se de la campanya engegada per Solidaritat. En un comunicat enviat als seus socis, l'entitat explica que en els propers dies es presentarà una campanya pròpia impulsada conjuntament amb Òmnium Cultural en el mateix sentit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.