Ferran Villaseñor forma part de la comissió gestora de Moviment Catalunya


Temes relacionats

L'assemblea d'esquerres tempteja Sant Cugat i proposa nova convocatòria (25/jun/14)

Moviments a l'esquerra per a una candidatura unitària als comicis municipals (19/jun/14)

Villaseñor serà el cap de llista del PSC a les eleccions municipals (10/mar/14)


  • Comparteix:

La reunió de Moviment Catalunya ha tingut lloc aquest divendres a Girona

La reunió de Moviment Catalunya ha tingut lloc aquest divendres a Girona

El portaveu i alcaldable del PSC, Ferran Villaseñor, forma part de la comissió gestora de Moviment Catalunya. Es tracta d'una nova associació creada pels crítics del PSC que pretén impulsar candidatures que defensin el catalanisme i el progrés social per a les properes eleccions municipals.

La comissió gestora de Moviment Catalunya, en la qual forma part Villaseñor, tindrà la funció d'assessorar les candidatures que puguin sorgir als diferents municipis catalans. Des de l'entitat es promouran llistes al marge del PSC i de qualsevol sigla política, tot i que no es descarta la possibilitat d'establir aliances entre partits.

Segons el portaveu i alcaldable del PSC a Sant Cugat, Moviment Catalunya s'ha constituït com una associació, malgrat que es podria acabar convertint en un partit. Ferran Villaseñor també ha destacat que l'entitat no busca enfrontar-se al PSC, sinó 'eixamplar l'espai socialista'.

Ferran Villaseñor

Hi haurà una associació que es dirà Moviment Catalunya i que podria esdevenir, més endavant, un partit. No cerquem enfrontar-nos al PSC sinó eixamplar l'espai socialista.


A Sant Cugat, Villaseñor està treballant per formar una candidatura unitària d'esquerres que, de moment, rep la participació del PSC, ICV-EUiA, NECat i Procés Constituent. Sobre això, el portaveu i alcaldable del partit ha deixat clar que, en tot moment, s'ha informat la direcció nacional i comarcal del PSC d'aquesta proposta. En aquest sentit, Villaseñor ha considerat que 'no hi ha cap problema' en impulsar llistes de consens de cara a les eleccions municipals.

Ferran Villaseñor

La direcció nacional i comarcal del PSC té informació sobre tot el que s'ha fet. En aquest sentit, no hi ha cap problema. Estem treballant sempre en comunicació amb ells.


Ara, les formacions estan pendents d'una propera assemblea per tirar endavant la candidatura unitària d'esquerres a Sant Cugat per a les municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.