Societat Civil Catalana estableix el primer contacte amb els santcugatencs


Temes relacionats

Neix Societat Civil Catalana amb presència santcugatenca (24/abr/14)


  • Comparteix:

José Rosiñol, en l'acte de presentació de Societat Civil Catalana a Barcelona

José Rosiñol, en l'acte de presentació de Societat Civil Catalana a Barcelona

Societat Civil Catalana, la plataforma contrària a la independència de Catalunya, ha establert aquest dissabte el primer contacte amb els santcugatencs. Una seixantena de persones s'han reunit a la Casa de Cultura per conèixer l'agrupació i començar a formalitzar la seva secció local, que es preveu que es constitueixi a principis de setembre.

Societat Civil Catalana va néixer a l'abril passat i els seus membres ja treballen per 'crear el màxim d'agrupacions locals i comarcals'. Segons ha explicat el secretari de l'agrupació, el santcugatenc José Domingo, Sant Cugat serà una de les primeres ciutats que constituirà una secció local de l'entitat. Per això, aquest dissabte l'associació ha dut a terme la primera presa de contacte amb un acte en què s'han explicat els seus objectius: convèncer la ciutadania que el procés sobiranista és perjudicial per a la població i treballar per millorar la relació entre Catalunya i l'Estat espanyol.

Domingo ha destacat que prop de 400 santcugatencs han signat el manifest de l'agrupació i més de 160 s'han interessat a participar-hi activament. El secretari de l'entitat també ha subratllat la 'bona resposta' i l'interès creixent de la ciutadania en la reunió d'aquest dissabte.

José Domingo

Estem molt contents perquè la gent que ha vingut no està implicada en política. Van mostrar la seva preocupació pel procés i la il·lusió per contribuir a favor d'una tasca de convivència a Catalunya.


Societat Civil Catalana està presidida per José Rosiñol, que escriu el blog 'Diario de un no nacionalista' acollit a la web de Periodista Digital. L'associació prepara una gran manifestació antiindependentista a Tarragona per a l'Onze de Setembre, un acte festiu per Sant Joan, i una quinzena d'actes més fins al 2015.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.