La V de I'Onze de Setembre assaja avui a Sant Cugat


Temes relacionats

CDC, JNC i la CUP donen suport a la V santcugatenca d'aquest divendres ( 9/jul/14)

700 persones ja han confirmat la seva participació a la V santcugatenca ( 8/jul/14)

Una gran cadena humana amb 2.500 persones clama per la independència ( 7/jul/13)


  • Comparteix:

Els organitzadors fan una crida a la participació

Els organitzadors fan una crida a la participació

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural assagen aquest divendres a Sant Cugat la V que volen dur a terme l'Onze de Setembre a Barcelona. L'organització ha registrat 1.100 inscripcions fins aquest dijous al vespre però confia en arribar finalment a les 1.500. L'activitat tindrà lloc a les vuit del vespre entre la muralla del Monestir i els carrers Major i Santiago Rusiñol.

El vèrtex s'ubicarà a la plaça d'Octavià, on naixeran les dues ales que s'han d'allargar pel carrer Major i Santiago Rusiñol. L'organització confia a arribar als 1.500 participants, als quals l'organització demana que es vesteixin de groc.

Està confirmada la presència de desenes de voluntaris, que s'encarregaran de distribuir les persones de manera correcta perquè la forma de la V quedi ben articulada. L'acte inclourà el desplegament d'una estelada gegant i actuacions musicals. A més, alguns voluntaris pujaran a dalt del campanar del Monestir per gravar la formació de la V.

Per participar-hi, cal inscriure's a la web de la delegació local de l'ANC, Santcugat.assemblea.cat. L'assignació a la V santcugatenca es farà per trams. Mentre es faci la V sonarà la campana Llibertat vinguda de la Garrotxa. El final de festa tindrà actuacions, coca i mistela.

A Barcelona, l'Onze de Setembre l'objectiu serà omplir la Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes confluint a la plaça de les Glòries Catalanes, de manera que es formi una gran V, símbol de l'anhel 'per votar i de llibertat'.

L'acte rep el suport de CDC, JNC, la CUP i la uaSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.