Cugat.cat retransmetrà per 'streaming' el ple extraordinari d'aquest dilluns


Temes relacionats

Josep Romero renuncia a l'acta de regidor al ple municipal (16/jun/14)


  • Comparteix:

La sessió serà a la sala de plens

La sessió serà a la sala de plens

El ple extraordinari sobre l'estat de la ciutat se celebra aquest dilluns a les sis de la tarda a l'ajuntament amb una cobertura especial de Cugat.cat, que retransmetrà la sessió via vídeo 'streaming' i amb seguiment a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #pleciutat a Twitter. Aquest ple sorgeix del nou Reglament Orgànic Municipal (ROM) aprovat el 2010 i analitzarà el posicionament del govern i els grups municipals sobre l'estat de Sant Cugat.

L'ordre del dia inclou la presa de possessió del nou regidor Salvador Masip (CDC) en substitució de Josep Romero. Al l'últim ple es va fer efectiva la renúncia de Romero i serà amb el ple d'aquest dilluns quan es presentarà la dació de compte perquè Masip s'estreni com a regidor sense cartera.

Les tres àrees que fins ara depenien de Josep Romero es repartiran entre Pere Casajoana i Carles Brugarolas. Casajoana es convertirà en tinent d'alcalde de Mobilitat i Territori i continua, a més, al capdavant d'Urbanisme i Obres, de les quals és regidor. De la seva banda, Brugarolas afegeix a la seva àrea de tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, la de Comerç.

Aquest ple extraordinari precedeix l'últim ple municipal del curs, que tindrà lloc dilluns que ve a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.