La CUP descarta sumar-se a altres formacions per a les eleccions municipals


Temes relacionats

CDC, JNC i la CUP donen suport a la V santcugatenca d'aquest divendres ( 9/jul/14)

L'assemblea d'esquerres tempteja Sant Cugat i proposa nova convocatòria (25/jun/14)


  • Comparteix:

El Teatre de la Passió de Cervera, durant l'Assemblea de la CUP / Foto: ACN

El Teatre de la Passió de Cervera, durant l'Assemblea de la CUP / Foto: ACN

La secció local de la CUP descarta, de moment, presentar-se a les eleccions municipals del 2015 en una candidatura amb altres forces. Tot i que l'assemblea nacional de la CUP, celebrada aquest diumenge a Cervera, ha proposat treballar per articular candidatures conjuntes amb altres formacions, l'agrupació santcugatenca refusa unir-se al projecte que estan impulsant a la ciutat alguns partits d'esquerres.

Aquesta alternativa d'esquerres reuneix Procés Constituent, el PSC, ICV-EUiA i NECat, i es va plantejar en una trobada al Xalet Negre a finals de juny. La CUP de Sant Cugat també descarta crear una llista conjunta amb Podem, que va arribar el mes passat a la ciutat.

El membre de la CUP de Sant Cugat Aniol Pros ha explicat que aquesta negativa es deu al fet que la seva formació en cap cas renunciarà a portar en el seu programa la independència, l'anticapitalisme i la constitució dels Països Catalans, punts que no comparteixen amb alguns dels partits esmentats.

Aniol Pros

Anirem a les eleccions amb tres condicions bàsiques: la independència, l'anticapitalisme i la defensa dels Països Catalans.


L'agrupació local ha estat present aquest diumenge a l'assemblea nacional de la CUP. La reunió ha abordat les properes eleccions municipals i ha emplaçat la societat a crear un moviment de resistència civil per assegurar la consulta sobre el futur polític de Catalunya,



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.