El PSC de Sant Cugat veu en Iceta el 'legítim' primer secretari


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Miquel Iceta / Foto: Socialistes.cat

Imatge d'arxiu de Miquel Iceta / Foto: Socialistes.cat

L'agrupació local del PSC creu que Miquel Iceta és el primer secretari 'legítim', ja que ha rebut el suport majoritari de la militància. Tot i que la formació hagués preferit unes eleccions primàries amb més candidats, els socialistes santcugatencs creuen que és el moment de recuperar el lideratge i unir esforços per resituar-se com a referent català de les esquerres.

A Sant Cugat, les primàries per escollir el primer secretari del PSC i el secretari general del PSOE han assolit el 46% de participació. En concret, s'han registrat 64 vots, amb els quals Miquel Iceta ha rebut un suport majoritari i Eduardo Madina ha estat el candidat amb més suports, el mateix que ha succeït a Catalunya.

Pel primer secretari del PSC de Sant Cugat, Michael Cáceres, la participació hagués estat més alta amb diferents candidats per a les primàries catalanes. Tot i així, Cáceres creu que Miquel Iceta és el candidat 'legítim'.

Michael Cáceres

Ens haguessin agradat més candidats. Tot i això, Iceta és el legítim primer secretari del PSC.


Ara els socialistes catalans hauran de triar en un congrés el cap de setmana vinent l'equip del nou primer secretari. Per Cáceres, això servirà per incorporar les diverses sensibilitats dins el PSC.

Respecte al PSOE i la victòria a l'Estat espanyol de Pedro Sánchez, l'agrupació local veu en qualsevol dels tres candidats que s'havien presentat un canvi positiu, especialment en la relació amb el PSC.

Michael Cáceres

Com que ha estat elegit per tota la militància, el fet que hagi guanyat és positiu.


A Catalunya, més d'un 46% dels militants del PSC ha dipositat el seu vot per legir primer secretari del partit, una xifra que la formació considera 'enormement positiva'. Iceta ha rebut el suport del 85% dels vots.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.