El PSC 'celebra' que Recoder admeti, ara, que cal una segona residència per la gent gran


  • Comparteix:

El PSC contesta les declaracions fetes per recoder en el 12è aniversari de la Residència Sant Cugat.

El PSC contesta les declaracions fetes per recoder en el 12è aniversari de la Residència Sant Cugat.

Les declaracions de l'alcalde admetent la necessitat que Sant Cugat compti amb una segona residència pública ha causat 'sorpresa' i 'incredulitat' en el PSC. L'agrupació local titlla d'oportunistes aquestes manifestacions i li recorden a Lluís Recoder que, precisament, va ser ell qui es va negar a cedir un solar a la Generalitat tal i com li han reclamat, en reiterades ocasions, els socialistes.

El PSC celebra que Lluís Recoder hagi topat amb la realitat i s'hagi adonat de la necessitat que la ciutat compti amb un segon geriàtric a banda de la residència Santa Rosa.

El portaveu socialista ha volgut recordar que els successius governs de CIU a la ciutat no han fet possible que, avui, Sant Cugat compti amb una segona residència, del tot necessària en una ciutat de 70.000 habitants:

Jordi Menéndez

Celebro que l'alcalde canviï de posició i ens doni la raó. Els governs de CIU s'han negat a fer-ho possible.


Els socialistes recorden que, en diverses ocasions, han demanat a l'equip de govern que se cedís un solar per construir-hi una nova residència i que, alhora, es garantís que un percentatge de les places de titularitat privada fossin concertades.

Recordem que l'alcalde va aprofitar la celebració del dotzè aniversari de la Residència i Centre de dia Sant Cugat per manifestar la necessitat que el govern de la Generalitat faci una segona residència per a gent gran a la ciutat. Recoder va explicitar que la demanda és prou elevada com per fer necessària una nova residència de titularitat pública.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.