El PSC proposa incorporar les entitats en l'atorgament de subvencions


  • Comparteix:

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, en una imatge d'arxiu

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, en una imatge d'arxiu

El PSC vol incorporar les entitats en el procés d'atorgament de subvencions municipals. Per això, el grup socialista portarà al ple municipal d'aquest dilluns la seva proposta en una moció que busca redefinir els procediments, les bases i els criteris de concessió de subvencions.

Amb aquest mesura, els socialistes volen fer un pas endavant i replantejar els mecanismes actuals per aconseguir una major participació i transparència. Per això el PSC proposa la creació d'una comissió de treball per cada àmbit d'atorgament de subvencions. La comissió hauria d'estar formada per representants de l'equip de govern, dels grups municipals, dels consells municipals sectorials de participació i tècnics.

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha explicat que es tracta d'incorporar les entitats en els processos d'atorgament de subvencions municipals i en la definició de les bases.

Ferran Villaseñor

Proposem que en la concessió i en la definició de les bases subjectives participin les entitats.


El socialistes reconeixen que Sant Cugat compleix amb la llei i que en els darrers anys s'han millorat els criteris per atorgar subvencions municipals a les entitats. Tot i així, creuen que la mesura suposarà una millora, tal com s'ha vist amb les experiències a les quals s'ha aplicat aquesta fórmula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.