L'equip de govern frena la proposta del PSC per canviar l'atorgament d'ajuts


Temes relacionats

El PSC proposa incorporar les entitats en l'atorgament de subvencions (18/jul/14)


  • Comparteix:

Imatge del web municipal de les entitats

Imatge del web municipal de les entitats

CiU defensa que l'atorgament de subvencions municipals es fa amb transparència i amb els criteris estratègics marcats per l'equip de govern. És per això que ha votat en contra de la moció del PSC per incorporar en l'atorgament de subvencions les entitats locals. La proposta ha rebut també el suport de la CUP, mentre que el PP i ICV-EUiA s'han abstingut.

La moció instava l'Ajuntament a crear una comissió de treball per cada àmbit d'atorgament de subvencions municipals amb l'objectiu redefinir els procediments, les bases i els criteris de concessió dels ajuts. Pels socialistes, la comissió hauria d'estar formada per representants de l'equip de govern, dels grups municipals, dels consells municipals sectorials de participació i per tècnics.

L'objectiu final, ha explicat el portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, és incorporar les entitats en el procés d'atorgament de subvencions municipals.

Ferran Villaseñor

Impliquem les diferents entitats en l'atorgament i es crea una comissió de treball per modificar l'ordenança de subvencions.


En aquest sentit, ha dit Villaseñor, es tracta de fer un pas endavant en transparència i participació. Una visió que ha xocat amb el posicionament de CiU, que ha votat en contra. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha defensat els criteris d'atorgament de les subvencions municipals.

Susanna Pellicer

Les línies que subvencionem són les que estan d'acord amb el programa. Són entitats que complementen l'acció de l'Ajuntament.


La proposta ha rebut el suport de la CUP, mentre que el PP i ICV-EUiA s'han abstingut. Les dues formacions han coincidit amb l'esperit de la moció, però consideren que la creació de noves comissions pot acabar complicant el procediment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.