Joan Calderon no repetirà com a cap de llista d'ICV-EUiA a les municipals


Temes relacionats

Joan Calderon, conseller nacional d'ICV de nou (21/abr/13)

Calderon (ICV-EUiA) contempla liderar la llista per a les properes municipals (11/oct/12)


  • Comparteix:

Joan Calderon, en una entrevista a Cugat.cat

Joan Calderon, en una entrevista a Cugat.cat

El portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, no repetirà com a cap de llista de la coalició ecosocialista a les eleccions municipals de l'any que ve. Segons ha pogut saber Cugat.cat de fonts de la formació, Calderon considera finalitzada la seva etapa al consistori, que en acabar el mandat acumularà vuit anys, sis de portaveu i dos de regidor. Tot i la decisió, Calderon continuarà de portaveu fins al final de mandat i mantindrà la vinculació amb el partit a àmbit local i nacional.

A l'octubre de 2012, Calderon va assegurar en una entrevista a Cugat.cat que estudiava repetir com a cap de llista d'ICV-EUiA. Ara, gairebé dos anys més i després d'un procés de reflexió personal, el polític ecosocialista prefereix no repetir i deixar pas a un altre candidat. Calderon ja ha comunicat la decisió a l'executiva i a l'assemblea del partit a Sant Cugat.

ICV-EUiA obrirà al setembre el procés de primàries per elegir el cap de llista a les municipals del maig de l'any vinent. En paral·lel, continuen les negociacions entre diverses forces d'esquerres de Sant Cugat per intentar consenusar una candidatura que aglutini partits com els mateixos ecosocialistes, el PSC, Nova Esquerra Catalana i Procés Constituent, a més d'agrupacions veïnals.

Calderon va néixer el 1978 i té formació en Ciències Polítiques. A les darreres eleccions municipals, amb Calderon com a cap de llista, els escosocialistes van obtenir dos regidors. També ha estat president d'ICV de Sant Cugat i cap de les joventuts locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.