Conesa veu un Sant Cugat amb futur en una Catalunya lliure i socialment justa


Temes relacionats

Conesa es presenta avui com a candidata a l'alcaldia amb Artur Mas (22/jul/14)

Conesa es presenta com a candidata el 22 de juliol amb Artur Mas (26/jun/14)

Conesa ja és la candidata de CiU a les municipals (27/mai/14)


  • Comparteix:

L'alcaldessa i candidata de CiU a les properes eleccions municipals, Mercè Conesa, ha reivindicat el model de ciutat impulsat des de la federació nacionalista en els últims anys, una aposta que, assegura, ha garantit els drets socials i la bona salut econòmica de les arques municipals i que serà clau en una Catalunya lliure i socialment justa. Més de 700 persones s'han donat cita aquest dimarts al Teatre-Auditori en la presentació de la candidata, un acte en què ha participat el president de la Generalitat. Artur Mas ha encoratjat Conesa a mantenir el rumb seguit fins ara, i ha definit Sant Cugat com un 'laboratori d'idees i un taller d'experiències' que poden servir d'inspiració a altres localitats.

La secció local de CiU ha finalitzat el curs polític amb una traca final al Teatre-Auditori, un acte que gairebé ha omplert de gom a gom l'equipament municipal i en què ha participat el mateix president de la Generalitat. Altres personalitats destacades del partit, com l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el conseller d'Interior i recentment nomenat secretari general de CiU, Ramon Espadaler; i el secretari d'Organització de Convergència Democràtica (CDC), Josep Rull, han fet pinya al costat de Mercè Conesa i han tancat files al voltant de la candidata a la reelecció.

En un discurs molt reivindicatiu, l'alcaldessa ha repassat la tasca de l'equip de govern en els últims anys, un recorregut en què ha prioritzat el sanejament econòmic sense oblidar les polítiques socials i sostenibles. Tot això aplicat amb una política feta 'des del cor', preocupada per les persones i els seus problemes. Conesa ha admès que hi ha aspectes de la seva gestió que es poden millorar però s'ha mostrat convençuda que el govern s'ha esforçat al màxim per estar al costat dels santcugatencs.

Mercè Conesa

Volem rendir comptes amb tots vosaltres. Segur que ens hem deixat coses i que no ho hem aconseguit tot, però sabeu que hi hem posat tota la voluntat possible.


Així, l'alcaldessa ha recordat la política d'estalvi i sanejament impulsada des de l'Ajuntament, una aposta que no ha impedit augmentar la seva inversió en polítiques socials. La candidata també ha posat en valor el projecte de ciutats intel·ligents, 'un referent' a l'hora d'impulsar polítiques sostenibles que permeten un estalvi que es destina, precisament, a l'àmbit social.

Per Artur Mas, són aquests els elements que fan que Sant Cugat sigui un 'laboratori d'idees i un taller d'experiències municipals' que suposen una font d'inspiració i una guia en el món local.

Artur Mas

Sant Cugat és un laboratori d'idees i un taller d'experiències. Això pot ser una font d'inspiració i un model a seguir per a molta gent.


El president de la Generalitat ha destacat també la capacitat de lideratge de Conesa, 'coneixedora d'allò que cal fer i com cal aplicar-ho'. De fet, el líder convergent ha reclamat lideratges polítics 'coherents i atrevits', i ha afegit que 'hi ha gent que sap què cal fer però no s'atreveix a fer-ho, i d'altres s'atrevirien però no acaben de saber què cal fer'. Mas ha fet aquestes declaracions poques hores després de saber-se que es reunirà amb el president del govern de l'Estat espanyol, Mariano Rajoy, dimecres de la setmana vinent, tot i que ell mateix ha demanat desvincular les seves paraules d'aquest fet i 'no fer cap interpretació'.

L'acte, en què també han participat els exalcaldes Joan Aymerich i Lluís Recoder, ha posat el punt final amb el cant d'Els Segadors.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.