El PSC local veu Sánchez com a legítim secretari general del PSOE


Temes relacionats

El PSC local veu amb bons ulls la nova executiva nacional (20/jul/14)


  • Comparteix:

Al congrés s'ha nomenat Sánchez secretari general del PSOE / Foto: ACN

Al congrés s'ha nomenat Sánchez secretari general del PSOE / Foto: ACN

La secció local del PSC veu Pedro Sánchez com a legítim secretari general del PSOE, encara que a Sant Cugat quedés en tercera posició a les primàries celebrades el 14 de juliol passat. Així ho ha explicat el portaveu del grup municipal dels socialistes, Ferran Villaseñor, que ha assistit aquest cap de setmana al congrés extraordinari del PSOE a Madrid. L'acte ha servit per nomenar Sánchez i anunciar els noms de la nova executiva del partit.

Sánchez va guanyar a l'Estat unes primàries en les que competia amb el basc Eduardo Madina i l'andalús Antonio Pérez Tapias per substituir Alfredo Pérez Rubalcaba a la secretaria general del partit. Durant el congrés d'aquest cap de setmana, Sánchez ha donat a conèixer els noms dels integrants de la nova executiva dels socialistes espanyols. A diferència de l'anterior, aquesta nova executiva comptarà amb tres membres catalans en comptes de dos. Aquests són l'antic primer secretari del PSC, Pere Navarro; l'exministra de Defensa Carme Chacón i la diputada a les Corts Espanyoles Meritxell Batet.

Villaseñor ha destacat la importància de que el partit hagi escollit el seu líder mitjançant unes primàries obertes a tota la militància. El portaveu del grup municipal també ha explicat que aquesta és una reclamació que la secció local ha demanat en reiterades ocasions.

Ferran Villaseñor

Des del PSC de Sant Cugat posem en valor la democràcia interna d'elegir el secretari general. Aquesta ha estat una de les esmenes que tradicionalment ha fet aquesta agrupació.


Segons Villaseñor, amb el canvi de líders de les dues formacions, la relació entre els socialistes catalans i espanyols es troba en un punt d'inici en el que el PSOE 'ha entès perfectament la situació que s'està vivint a Catalunya'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.