C's acusa el director del CAR de no voler reunir-se amb representants del partit


  • Comparteix:

L'agrupació local de C's no ha pogut reunir-se amb Joan Fontseré

L'agrupació local de C's no ha pogut reunir-se amb Joan Fontseré

La secció local de C's, sense representació al ple, acusa el director del CAR, Joan Fontseré, de rebutjar reunir-se amb representants del partit. Davant el possible trasllat de 130 esportistes del CTE Esplugues a les instal·lacions de l'equipament local, C's s'ha interessat per les dades d'ocupació del centre i ha demanat, sense èxit, explicacions al seu director.

Segons les dades que la secció local ha pogut veure a la web del centre esportiu, la capacitat del CAR és de 300 esportistes. La formació es mostra preocupada pel fet que es pugui sobrepassar aquesta capacitat, ara que, a més, arriba un període en què s'acostumen a incrementar les beques esportives, a causa de la proximitat d'uns Jocs Olímpics.

C's recorda que el CAR és un consorci amb un 50% de participació pública, amb la qual cosa té l'obligació de donar explicacions a qualsevol persona que les demani, 'encara que no estigui acostumat a donar-les'.

Segons ha explicat Fontseré a Cugat.cat, es tracta d'un tema supramunicipal que ha sortit al Parlament i que, per tant, no correspon al CAR respondre a la sol·licitud, sinó al mateix Consell Català de l'Esport. El responsable ha explicat que, en cas de confirmar-se aquest trasllat, seria una circumstància positiva que enriquiria tant el centre com els nous esportistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.