Conesa assegura que prioritzarà la ciutat tot i el càrrec de portaveu de CDC


Temes relacionats

El PP veu amb inquietud el nomenament de Conesa com a portaveu de CDC (29/jul/14)

La uaSC insta Conesa a decidir entre l'alcaldia i la resta de responsabilitats (28/jul/14)

Conesa guanya visibilitat a CDC amb el càrrec de portaveu del partit (25/jul/14)


  • Comparteix:

Mercè Conesa

Mercè Conesa

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assegurat que la seva prioritat 'continuarà sent Sant Cugat', tot i haver assumit el càrrec de portaveu de CDC. En declaracions a Cugat.cat, Conesa s'ha mostrat molt il·lusionada i orgullosa per assumir aquesta responsabilitat de partit en un moment molt important a causa de la consulta sobiranista.

Conesa ha explicat que ha acceptat la proposta d'Artur Mas de ser una de les cares més visibles de CDC amb il·lusió i entusiasme, tot i que ha deixat clar al partit que la seva prioritat continuarà sent la seva tasca al capdavant de l'equip de govern del consistori.

Mercè Conesa

La prioritat és Sant Cugat. Això és el que he manifestat a la direcció del meu partit.


L'alcaldessa també ha destacat la importància d'assumir aquest rol a dins de la formació ens uns moments molt importants a causa de la proximitat del 9N. Conesa ha explicat que la seva tasca com a portaveu serà treballar perquè 'el país pugui expressar la seva opinió' en la consulta sobiranista, la mateixa prioritat, ha dit, que té la resta de l'aparell del partit.

Aquestes declaracions arriben després que la uaSC i el PP hagin expressat els seus dubtes sobre el fet que l'alcaldessa assumeixi aquest càrrec intern. Les dues formacions han reclamat a Conesa que anteposi els interessos dels santcugatencs per davant de les seves altres obligacions, i han lamentat la pluralitat de càrrecs de la líder local convergent. Mercè Conesa també es vicepresidenta de la Diputació de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.