Conesa: 'És un moment complicat però ara cal refundar el partit'


  • Comparteix:

Conesa s'ha referit a les darreres notícies sobre Pujol / Foto: ACN

Conesa s'ha referit a les darreres notícies sobre Pujol / Foto: ACN

L'alcaldessa i portaveu de CDC, Mercè Conesa, considera que la confessió de Jordi Pujol sobre els seus diners a l'estranger ha de marcar una nova etapa en què es refundi el partit. Conesa ha reconegut que la militància 'esta passant per moments dolorosos' però ha animat la formació a treballar perquè els catalans puguin votar el proper 9 de novembre.

En declaracions a Cugat.cat, la portaveu de la formació nacionalista ha explicat que la situació de Jordi Pujol ha estat un cop dur per a la federació, però ha afegit que ara cal treballar per refundar el partit i començar un nou període. Conesa ha remarcat la importància dels propers mesos, una etapa en què CDC ha de treballar per garantir que els catalans puguin expressar-se a les urnes el proper 9N.

De fet, aquest dimarts al matí Pujol ha acordat amb el president de la Generalitat, Artur Mas, renunciar a l'oficina i a la retribució com a expresident, a més dels seus càrrecs de president fundador de CDC i de CiU. Conesa veu amb bons ulls les mesures preses i ha explicat que cal sobreposar-se per treballar amb la vista posada en la consulta.

Mercè Conesa

Catalunya és molt més que una persona individual, som moltes persones que creiem en un projecte col·lectiu. Hem de superar aquest moment.


Conesa va assumir el càrrec de portaveu de CDC fa tot just uns dies, quan es va anunciar també que Josep Rull assumiria el càrrec de coordinador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.