El Primer Festival Cultural del Vallès de les JERC se celebrarà a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els joves republicans del Vallesos, junts al Connecta 2004

Els joves republicans del Vallesos, junts al Connecta 2004

Sant Cugat ha estat l'escenari triat per acollir el Primer Festival Cultural del Vallès Connecta 2004, que organitza la secció comarcal de les JERC. La iniciativa, que se celebrarà entre el 7 i 9 de maig, es marca l'objectiu de ser un punt de trobada del jovent a partir d'un programa d'activitats que aposta per la música, la cultura i la gastronomia dels dos Vallès.

Les JERC de la comarca són els artísfexs d'aquesta iniciativa lúdico-festiva, que també compta amb la col.laboració d'Acció-Assemblees d'Estudiants, Tio Canya Sabadell o l'Associació el Trabuc. El festival obrirà les seves portes el 7 de maig amb ingredients com cercaviles, sopars populars, teatre i dansa al carrer, i sobretot bona música.

El Connecta 2004 proposa als grups musicals dels dos Vallès que participin al concurs 'Engresca't', que tindrà lloc durant el festival. Llucià Ferrer, locutor de Ràdio Flaixbac, serà un dels membres del jurat que emetrà el veredicte el dia 8. El grup premiat actuarà al Festival Jove d'Arbúcies.

Laura Ribalaiga, una de les organitzadores, ha remarcat la importància social de tirar endavant una iniciativa com aquesta:

Laura Ribalaiga

Volem fer pinya tots les joves del Vallès compartint els llaços de les dues comarques


El programa d'actes ofereix concerts de Brams, Pomada, Pell de Cabra, Skamarlans i els santcugatencs Shitting Milks. Un aposta de luxe que també vol obrir-se a públics d'altres edats.
El president de les JERC de Sant Cugat s'ha mostrat molt orgullós que la nostra ciutat sigui sempre l'escenari d'aquest esdeveniment cultural d'ara en endavant:

Ramon Puigneró

La veritat és que l'alternativa més raonable era Sant Cugat perquè està molt ben comunicada


La Plaça Octavià serà l'escenari de les activitats que es realitzaran, de 10 del matí fins a la matinada, dins el Connecta 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.