El PSC reivindica de nou un atorgament de subvencions més participatiu


Temes relacionats

L'equip de govern frena la proposta del PSC per canviar l'atorgament d'ajuts (21/jul/14)

El PSC proposa incorporar les entitats en l'atorgament de subvencions (18/jul/14)

Les entitats han de participar en l'atorgament de les seves subvencions (16/jul/14)


  • Comparteix:

Villaseñor és el portaveu del PSC

Villaseñor és el portaveu del PSC

El PSC insisteix que cal fer més participatiu l'atorgament de subvencions municipals i presentarà al ple una moció per canviar l'ordenança que regula aquestes concessions. Després que CiU tombés la proposta de crear una comissió de treball per redefinir aquestes procediments, el PSC considera que s'ha de millorar l'equitat entre les entitats i ampliar les explicacions a l'hora de donar subvencions.

Els socialistes volen assolir una modificació consensuada de l'ordenança municipal de concessió de subvencions municipals. Una qüestió que portaran al primer ple del nou curs polític després que al juliol l'equip de govern rebutgés la proposta de crear una comissió de treball específic per a cada àmbit d'actuació en el marc dels consells municipals sectorials.

El PSC insisteix en la necessitat de millorar 'la unificació, la sensació de justícia i equitat entre les entitats, tot ampliant les explicacions'. El partit deixaria en mans de l'equip de govern fer una proposta de nova ordenança que marqués el nivell i la representativitat que haurien de tenir uns nous grups de treball d'avaluació de les subvencions.

Ferran Villaseñor

Amb aquest criteri general que proposem que facin una proposta que sigui assumible. Seria amb la presència dels grups municipals i de les entitats de la manera que sigui.


Pel PSC és necessari comptar amb una major participació, amb la presència d'entitats i els grups polítics municipals, i donar més transparència. La formació considera que cal posar fil a l'agulla abans de començar a elaborar el pressupost de 2015.

A la sessió plenària de juliol, CiU va tombar la moció defensant els actuals criteris d'atorgament de subvencions. La CUP va donar suport als socialistes, mentre que el PP i ICV-EUiA van argumentar que crear noves comissions complicaria el procediment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.