Procés Constituent prepararà concentracions per l'Onze de Setembre


Temes relacionats

'Construir la Cataluña del futuro', la cita de Súmate del 10 de setembre (26/ago/14)


  • Comparteix:

Imatge promocional de la iniciativa / Foto: Procés

Imatge promocional de la iniciativa / Foto: Procés

Procés Constituent fa una crida a participar a la Diada Nacional amb dues concentracions l'Onze de Setembre. La primera serà a Sant Cugat, a les onze del matí a l'antic ajuntament, i la segona, a les tres de la tarda, davant l'edifici de Deutsche Bank i l'obelisc a Barcelona, per sumar-se a la V catalana.

Com a signants del Pacte pel dret a decidir, Procés Constituent prendrà part activa en la commemoració de l'Onze de Setembre. Al matí, la formació es concentrarà davant l'antic consistori, a la plaça de Barcelona, per fer una crida a sumar-se a la V catalana.

Una crida que després portaran a Barcelona, amb una altra concentració, davant l'edifici de Deutsche Bank i l'obelisc, a l'avinguda Diagonal amb passeig de Gràcia. El motiu de la concentració en aquest indret és, segons Procés, com a protesta de l'especulació del banc alemany i perquè l'obelisc 'ha estat durant dècades un símbol franquista'.

Un dia abans, el col·lectiu participarà a l'acte que organitza Súmate amb la col·laboració de la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). El fundador de Procés, el santcugatenc Arcadi Oliveres, participarà en un acte per explicar com ha de ser la Catalunya del futur, juntament amb l'exeurodiputat per ICV Raül Romeva, i el president de Súmate, Eduardo Reyes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.