La uaSC demana que es cobreixi la riera de la Guinardera, a Mira-sol


  • Comparteix:

Els veïns es queixen de males olors i presència de rates i mosquits. Foto: cedida

Els veïns es queixen de males olors i presència de rates i mosquits. Foto: cedida

La uaSC dóna suport a la petició veïnal que demana la cobertura de la riera de la Guinardera entre els carrers de Mallorca i Pla, a Mira-sol. Aprofitant les obres d'urbanització del barri, els afectats proposen que es cobreixi la canalització i s'eliminin les molèsties per la presència de males olors, rates i insectes.

El president de la uaSC, Jaume Massanés, ha explicat a Cugat.cat que la formació ja havia reclamat aquesta millora al Consell de Barri i assegura que pressionaran l'Ajuntament perquè solucioni el problema.

L'Ajuntament té previst pavimentar els carrers del barri i la uaSC, que no té cap representant al ple, demana que s'aprofiti la presència de mà d'obra i maquinària per tapar aquest tram de riera que causa greus molèsties als veïns.

Jaume Massanés

Es formen tolls d'aigua i baixa aigua negra. És un cau de males olors, mosquit tigre i rates.


26 veïns han signat i entregat a l'Ajuntament un document que insta el consistori a cobrir aquest tram de riera canalitzada al descobert entre els carrers de Mallorca i Pla de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.